Zoran Lukač u Londonu!

Dragan Đukić je svojevremeno radio sa muškim timom Velike Britanije spremajući ga za Olimpijske igre 2012. čiji su bili domaćini. Otprilike dve godine kasnije još jedan Srbin, Zoran Lukač, došao je u Veliku Britanijju.

Svojevremeno igrač Fidelinke iz njenih najboljih dana, kasnije internacionalac u Mađarskoj i Sloveniji, rešio je da se oproba u trenerskom poslu.

– Ispalo je sve spontano, roditelji moje supruge žive u Velikoj Britaniji, želeo sam prvo da naučim jezik, a onda sam počeo da radim u Eseksu, trećeligašu, da bih posle prešao u Vest London Iglse. Takođe sam deo stručnog štaba ženske selekcije Velike Britanije – rekao je Lukač.

Od nedavno je preuzeo novu dužnost.

– Dogovorio sam saradnju sa London GD-om. Reč je o šampionu, najveći klub tog dela sveta. Zadovoljan sam. Letnju pauzu sam iskoristio da u Srbiji posetim trenerske seminare u Kragujevcu i Kladovu. Kao mlad trener želim da saznam o svemu što je novo u našem poslu, čujem savete starijih, iskusnijih, uspešnijih. Uvek ima šta da se nauči, a kao igrač sam imao sreću da me trenira neko poput Nikole Gužve Jevremovića – zaključio je Lukač

You might also like