Zikica Milosavljevic nakon prvog dela sezone: Napravicemo ”rezove” u ekipi za drugi deo prvenstva!

Rukometaši Konjuha nisu na baš najbolji način završili jesenji deo sezone u Premijer ligi BiH. ”Stolari” su kod kuće samo remizirali sa Slavijom 31:31, a na kraju Živinačini, čini se mogu biti i zadovoljni jer su gubili u većem delu susreta.

Trener Konjuha Žikica Milosavljević je ovaj rezultat opisao neočekivanim.

– To se obično tako dešava kada odnos igrača prema protivniku bude onakav kakav smo videli na početku ove utakmice. Radi se o razmišljanju da ćemo lako pobediti protivnika, iako sam ja skrenuo pažnju da je Slavija u poslednje dve utakmice igrala jako dobro i da je u Živinice došla kao totalno rasterećen protivnik koji nema šta da izgubi. Indolentnost mojih igrača i loš pristup u samom početku, promašene kontre i ziceri su nas doveli u lošu situaciju gde smo tokom celog meča morali da se vraćamo, ali nismo uspevali. Naravno, onda kada ti hoćeš lopta neće u gol, tako da je za nas remi na kraju i dobar rezultat, rekao je Milosavljević koji će, priznaje napraviti neke promene tokom pauze.

Sigurno ću napraviti jedan rez u smislu tima i da sigurno ovaj tim kakav je završio jesenji deo sezone neće nastaviti takmičenje u drugom delu Premijer lige BiH, zakljucio je Milosavljević.

Rukometaši Konjuha sa pripremama za drugi deo polusezone počinju 17. januara 2018. godine, dok se sezona nastavlja 22. februara.

You might also like