Zadatak ispunjen!

Tim Dragana Djukica zavrsio je godinu sa pobedom nad BBM Bietigheimom u poslednjem mecu grupe D Lige Sampiona (32:24) i osvojeno je prvo mesto u grupi koje vodi u glavnu fazu takmicenja sa maksimalnim brojem bodova.

U poslednjem mecu grupne faze Lige Sampiona Bukurest je slavio nad nemackim sampionom BBM Bietigheimom. Dragan Đukić je našao odgovor na taktiku protivnika i u drugom poluvremenu pokazao zasto je jedan od glavnih konkurenata za osvajanje Lige Sampiona.

– Prvo, želim da čestitam Martinu za sve što je uradio sa svojim timom i igračima za današnju utakmicu. Mislim da smo imali veoma tešku grupu, bili su dobri protivnici, a gledaoci su uživali jel su mecevi bili neizvesni do kraja. Drugo, želim da čestitam mojim igracicama za ono što su uradili u poslednje četiri nedelje, za nas je bilo teško, igrali smo u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona i nadamo se da ćemo u budućnosti pokazati bolje lice. Svaki trener na svetu je zadovoljan kada pobedi, srećan sam što su sve devojke imale priliku da igraju večeras. Zakljucio je srpski strucnjak

You might also like