Veselin Vujović o odlasku iz Niša: Degradiran sam kao čovek i trener

Veselin Vujović podneo je ostavku na mesto trenera niškog Železničara. Loši rezultati doveli su do razlaza poznatog trenera i kluba iz „Čaira“, a kako je naveo na konferenciji za medije, sve je prouzrokovano katastrofalnom situacijom u klubu:

– Hronična besparica 9 meseci, dugovanja igračima, dugovanja treneru. Nisam dobio svoj novac, a pozajmljivao sam klubu, pozajmljivao sam igračima. Nisam hteo da otvaram tu temu, odgovorni ljudi iz kluba ako hoće pričaće, ali mi skoro da ne postojimo kao klub. Kao da smo grupa građana. Nemamo predsednika, nemamo Upravu, nemamo sponzora, nemamo ništa. Grad je dao maksimum koji može, sticajem okolnosti je došlo do toga da sponzor nije ispunio obećanja i to je prevazišlo gabarite budžeta – ispričao je Vujović i dodao da nikome na zamera ništa, ali mora da ode zbog sebe.

Finansijski problemi od samog početka, logistika, strahovito loša situacija, degradiran sam, kao čovek, kao trener, kao stručnjak. Ugrozio sam zdravlje, ugrozio sam mir koji imam sa svojom porodicom i mislim da je najbolje da podnesem ostavku – rekao je  Vujović.

Izvor Balkan Handball

You might also like