Verujem u Budućnost, sa zadovoljstvom i posebnim motivom vodiću ovaj tim

Trener rukometašica Budućnosti Dragan Adžić rekao je da veruje da će njegov tim izboriti plasman na finalni turnir Lige šampiona, nakon što je saznao rivale u grupnoj fazi.

Budućnost će igrati u grupi C sa rumunskom Valčeom, nemačkim Bitighajmom i francuskim Brestom.

– Sa Valčeom ćemo imati dva meča i trening u sklopu priprema. Ozbiljna ekipa, nije slučajno u prvom šeširu. Sa pojačanjima, biće vrlo zahtevna i tražiće naš maksimum. Bitighajm je jedna od najboljih nemačkih ekipa, imamo iskustvo igranja sa njima, a i Brest će tražiti maksimalnu pažnju. Očekuje nas teška grupna faza, ali nama takvi mečevi trebaju, rekao je Adžić

Tri ekipe idu u glavnu rundu, a tamo bi Budućnost  čekali timovi iz grupe D u kojoj su Đer, Krim, Savehof i pobednik kvalifikacija.

– Ovaj način igranja LŠ od prvog kola zahteva borbu za osvajanje što više bodova i da se što više prenese u glavnu rundu. Naš sastav je za respekt i predvodiću ga sa zadovoljstvom i posebnim motivom. Verujem u ovu generaciju Budućnosti, u dobre igre i u rast forme, da ćemo izboriti plasman na finalni turnir i biti konkurentni, zaključio je Adžić.

You might also like