Specijalista za trofeje!

Iskusni strucnjak Predrag Petljanski osvojio je jos jedan troofej, ovog puta sa ekipom Al Noor iz Saudijske Arabije. I pored velikih finansijskih problema Al Noor je uspeo da angazuju trofejnog trenera na poluzeoni koji im je doneo KUP Saudijske Arabije i to pobedom nad velikim favoritom koga predvodi spanski strucnjak Fernando Berbeto, ekipu Madhara (25:24)

– Ekipa je prethodno izgubila od Madhara u prvenstvu 7 razlike. Noor je u velikoj finajsijskoj krizi i uprkos velikom broju povreda i izostanaka sa treninga zbog povreda, posla itd. uspeli smo da prevazidjemo sve probleme i da uzmemo KUP bez stranaca, Istakao je srpski strucnjak Petljanski.

Al Noor ne moze da se ukljuci u borbu za titulu zbog losijeg izdanja iz prvog dela ali svoju sansu vidi u  Super KUP-u koji  se igra od 25. do 28. aprila.

Predrag Petljanski je do sada osvojio Titulu i sada KUP sa Al Noor-om, sa Mudharom SUPER KUP Saudijske Arabije dok je sa Najma iz Bahreina osvojio dva puta Titulu drzavnog prvaka kao i drugo mesto u Azijskoj Ligi Sampiona  i drugo mesto na Arabskom klubskom sampionatu.

 

You might also like