Spanski Granoljers veruje da sa svojim trenerom Antoniom Ramom moze do finalnog turnira u EHF KUP-u!

Jednom Granoljers, uvek Granoljers to je bio moto jednog od najboljih igraca Granoljersa i trenera od 2014. godine Karlosa Vivera,  ali  nakon sezone 2015/2016. i posle finala sa Nantom u EHF KUP-u popularni ”El Gentleman” otisao je iz svog kluba i preuzeo Spansku zensku reprezentaciju. Njegov naslednik je  Antonio Rama od koga Granoljers ocekuje mnogo.

Antonio Rama je predvodio Granoljers do grupne faze EHF KUP-a pobedama nad madjarskim Balatonfuredom.

– Mi se nadamo da cemo stici do cetvrtfinala nakon grupne faze i da cemo biti dobri u svakom mecu – rekao je Rama koji je postavio ciljeve pred meceve u grupnoj fazi EHF KUP-a protiv Shamberija, Azot Pulavi i  Vaker Tuna.

Antonio Rama  se raduje unapred svom novom medjunarodnom iskustvu.

 

– Biti deo EHF KUP-a i grupne faze i takmiciti se sirom Evrope je jako vazno za nas klub, nase navijace, grad i sponzore. Za mene je jako vazno jel cu imati novo iskustvo, drugaciji nivo rukometa i sa svim tim cu napredovati kao trener.

 

Granoljers igra dosta dobro i sada je u grupnoj fazi rekao je Rama i nada se vecem uspehu od cetvrtfinala. Svi nemacki i francuski timovi su moji favoriti za finalni turnir u Magdeburgu i nadam se i moj Granoljers zakljucio je mladi strucnjak Rama.

 

You might also like