Sasa Boskovic kaznjen devet meseci?

Hladan tuš je dočekao  trenera Bekament Bukovičke banje, Sašu Boškovića kad je stigao sa ekipom na meč Super KUP-a Srbije. Naime, strategu Aranđelovčanki je saopšteno da ne može da vodi ekipu. Kažnjen je ne samo za meč u Mionici, već narednih devet meseci!

– Ne znam u cemu je problem. Odnosno, znam, svi su videli da sam se prošle sezone na finalu plej-ofa, u afektu, sukobio sa sudijama. Međutim, to nije problem. Problem je što mene niko ni usmeno, ni pismeno nije obavestio. Ni ja, ni klub nismo dobili bilo kakvo rešenje o mojoj kazni. To što radi direktor lige je van svake pameti. Okačio je u julu na sajt da sam kažnjen, onda te odluke nigde nije bilo a sada je nema, ne postoji. Ne znam šta više radi direktor lige i šta pokušava. Nigde ne vodi takvo iživljanje nad klubovima i ljudima. Prošle godine nas je finale plej ofa koštalo 170.000 dinara, jer je on zahtevao led ekrane i svakakve stvari. A, da ne govorim o tome što se menjao domaćin i gde će se igrati koja utakmica.

Niste vodili ni finale Kupa Srbije?

-Držao je odluku kod sebe, nije želeo da je pošalje kako bi mi isteklo vreme za žalbu. Išao sam ja i u sud, da podnesem prijavu i tužim, ali su mi tražili dokaz da sam kažnjen. Nisam imao šta da im dam, jer nikada, ali nikada, nisam dobio nikakvu pismenu potvrdu. Ni dan danas je nemam.

Koji je Vaš sledeći korak?

– Videću šta je najbolje, sigurno ću naći rešenje, jer sam u pravu i tu govora nema – rekao je Saša Bošković.

Izvor Sportski Zurnal

You might also like