Radionica mladih trenera u Šiofoku, u junu

Šesta edicija EHF-ove radionice mladih trenera, koja će se održati od 10. do 14. juna, okupiće 14 mladih trenera u mađarskom gradu Siofok.

Sedam muških i sedam ženskih  trenera, starosti do  33 godine sa osnovnim obrazovanjem i iskustvom u trenerskom poslu bice polaznici radionice.  U pripremi za radionicu, polaznici će biti zamoljeni da pripreme jednu praktičnu sesiju i prezentiraju je tokom radionice sa demonstracionim timovima koji se sastoje od igrača SKC Siofoka.

Tri predavača EHF-a će se fokusirati na različite teme: Peter Kovacs i Milan Petronijević će evaluirati ove treninge u smislu sadržaja i realizacije, a Jurgen Boss će pružiti povratne informacije o učinku.  Radionica će imati i dva gostujuća predavača; Carlos Prieto Martos, član EHF naučne mreže i Stefan Zierhofer, sportski naučnik.

Nađite više informacija kao i zvanični “poziv” ovde //www.eurohandball.com/article/032605/Young+Coaches+Workshop+goes+to+Si%C3%B3fok+in+June?fbclid=IwAR2fpkiamg2bP-2d8IrxgsxQV4ZuZadldvQ1O5xCBlmOSwvwOepA3sh_VoI

You might also like