Okrecemo se pripremama za glavnu fazu

Buducnost je zavrsila uspesno grupnu fazu Lige Sampiona protiv Lavrika i pobedom minimalnim rezultatom (26:25).

– Očekivano je bilo da igračice neće biti na visini zadatka od početka meča, ali i to da će kako utakmica bude odmicala, dostići željeni nivo igre, što se i desilo, rekao je trener Dragan Adžić

Adžić je istakao da je zadovoljan činjenicom što su sve devojke dobile priliku, uključujući i debitantkinje Katarinu Džaferović i Anastasiju Suslovu, uz napomenu da je važno što je kapiten Milena Raičević pošteđena pred nastup reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Franucskoj.


– Očekivao sam da nećemo biti na visini od početka, ali i to da ćemo odreagovati tokom meča. To se i desilo. Želja nam je bila da prostor dobiju sve devojke, a zadovoljan sam što su debitovale i Suslova i Džaferović. Verujem da smo i Milenu Raičević sačuvali za Evropsko prvenstvo i da je ona u trenutnoj formi spremna da predvodi reprezentaciju, kao što predvodi Budućnost. Nadam se dobrom rezultatu nacionalnog tima u Francuskoj, a od kraja narednog meseca okrećemo se pripremama za Rostovu, Brestu i Kopenhagenu u glavnoj rundi Lige Sampiona, zakljucio je Adžić.

 

You might also like