NOVA STANICA KATAR!

Srpski stručnjak Ivan Petković svoju karijeru nastavlja u Kataru gde će biti selektor kadetske reprezentacije. Sa velikim uspehom je predvodio poslednjih pet godina Dinamo iz Pančeva gde su zabeležili istorijske uspehe.

– Dugo sam se razmišljao i na kraju sam odlučio da prihvatim izazov. Bila je teška odluka i to je novo poglavlje u mom životu i verujem da ću se snaći i da će sve biti kako treba. San svakog trenera jeste da vodi neku reprezentaciju i za mene je ovo čast i obaveza tako da jedva čekam da počnem sa radom.

Dugo ste predvodili svoj Dinamo sa kojim ste ostvarili istorijske rezultate…

– Za mene je to bila teška i emotivna odluka. Svi znaju koliko mi Dinamo znači i šta mi je dao kao igraču i treneru. Želeo bih javno da se zahvalim svim igračima koje sam trenirao ovih pet godina kao i sjajnoj upravi kluba što su omogućili da ovaj klub izgleda  dobro i na nekom dobrom Evropskom nivou. Ostaje žal što nismo ispunili san da osvojimo i neki trofej ali verujem u ovu upravu i siguran sam da će ako ne ove onda u narednim sezonama i doći do trofeja, zaključio je Ivan Petković.

You might also like