Nov ugovor Martinu Ambrosu!

Glavni trener Rostov-Don Ambros Martin produžio je ugovor sa klubom i nastaviće da radi sa timom i  naredne sezone. Interesatno je da odmah nakon prve utakmice sa  Mecom u glavnoj fazi Lige Sampiona i prvog poraza u sezoni Uprava kluba je donela odluku o produzenju saradnje.

– Drago mi je da ostanem u klubu još godinu dana. Moj glavni cilj je osvajanje  Lige šampiona.  Od prvog dana, menadžment, igrači, strucni štab, zaposleni u klubu i navijači me tretiraju savrseno i osećam se kao kod kuće. Stvarno volim Rusiju i Rostov na Donu. Rostov je veliki prelepi grad u kome možete pronaći sve, a šetnja njegovim centrom je uvek zadovoljstvo.

Ambros Martin je još jednom naglasio da je ceo  tim rukometnog kluba ujedinjen sa jednim ciljem. – Želim da svaki igrač i član strucnog staba ima na umu samo jedan cilj na koji idemo zajedno. Možda se to neće desiti u prvoj godini našeg rada, ali zajedno ćemo učiniti sve da preuzmemo prestižni trofej Lige šampiona, prvi u istoriji kluba. A ako neko od igrača želi da nam se pridruži na putu ka ovom snu, mi ćemo biti samo srećni. Ali važno je razumeti da će iza toga biti veoma velik i težak posao – zakljucuje spanski strucnjak.

You might also like