Nikola Maksimovic karijeru nastavlja u Ramat Hasharonu!

Nakon pet godina u Makabi Tel Avivu gde je ostavio neizbrisiv trag i dokazao veliki potencijal i kvalitet, Nikola Maksimovic karijeru nastavlja u Ramat Hasharonu naredne dve sezone.

– Srecan sam sto svoju kariejru nastavljam u klubu kao sto je Ramat Hasharon jel su nam se ambicije poklopile i imamo iste ciljeve a to je osvajanje trofeja i sto bolji rezultati u Evropi. Ovom prilikom se zahvaljujem Makabi Tel Avivu za nezaboravno vreme koje smo proveli zajedno i zelim im puno srece, rekao je Nikola Maksimovic.

Nikola Maksimovic je svoju karijeru zapoceo u beogradskom Studentskom gradu i u svom klubu Novi Beograd da bi 2014. godine prešao u Israel gde je ostvario velike rezultate sa Makabi tel Avivom. Postavio je sistem rada u školi rukometa koja beleži odlične rezultate, osvojio je ligu i KUP sa juniorima, radio je sa seniorima da bi u poslednje dve sezone bio prvi trener gde je predhodne sezone osvojio titulu Vice Šampiona Israela a zbog finansijskih problema seniori su bili prinudjeni da takmičenje nastave u Drugoj ligi gde je opet zabeležio odličan rezultat, osvojivši drugo mesto u ligi  i gde su osvojili  Brener KUP.

You might also like