RUKOMETNI TRENER

Logo

NEBOJŠA STOJINOVIĆ NA KLUPI ŠARTRA

U francuski Šartr stigao je 2020. godine kao trener golmana, Nebojša Stojinović, a od naredne sezone do 2025. preuzima ulogu glavnog trenera.

Nebojša Stojinović, nekadašnji golman, igrao je 15 godina u prvenstvu Francuske (Istra, Šamberi, Monpelje i Dižon). 2016. godine stavio je tačku na karijeru profesionalnog igrača. Pre dolaska na klupu C’CMHB, radio je kao pomoćni trener i trener golmana u Metaloplastici,  takođe je bio deo stručnog štaba reprezentacije Srbije od 2018. do 2020. godine.

  • Moraćemo da doživimo ovu promenu tako što ćemo osvojiti bolje  mesto na tabeli u francuskom šampionatu. Želim da budemo ponosni što branimo boje rukometa kluba i primenjujemo njegove vrednosti na terenu. Svestan sam da ću imati veliku odgovornost, ali to me ne plaši, to je deo posla, to je normalno. Biće mnogo posla na dnevnom nivou i daću sve od sebe za klub, želim da dovedem igrače na najviši nivo, da imamo zajedničke ciljeve, želim da budemo odličan tim, istakao je Stojinović

 

Nakon što smo dugo radili na profilu našeg budućeg glavnog trenera i dobili mnogo veoma interesantnih prijava koje smo ozbiljno proučili, učinilo nam se da je onaj ko je ispunjavao najvažnije kriterijume već u klubu. Bio je to Nebojša Stojinović. Nebojša, koji je sa nama skoro 3 godine, odlično poznaje klub, njegovo okruženje i pre svega skoro sve igrače u našem timu za sledeću sezonu. Imao je priliku da radi sa našim budućim golmanom, Milanom Bomaštarom.

Pored toga, Nebojša sa nama deli istu viziju rukometa koju želimo da igra naš tim; baš kao i oblik upravljanja koji očekujemo. Zahvaljujemo se Nebojši što je prihvatio naš predlog i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere, istakli su iz kluba.

Povezane vesti

TRENER