Maksimović spreman za nove izazove!

Srpski stručnjak Nikola Maksimović već šestu sezonu radi u Izraelu. Nakon pet uspešnih godina provedenih u Makabiju iz Tel Aviva ove sezone predvodiće prvoligaša iz „komšiluka“ Ramat Hašaron.

Pored Maksimovića menadžment kluba je u ovom prelaznom roku potpisao srpske intenacionalce Predraga Vejina i Vladicu Stojanovića, a levi bek Milan Pavlović je produžio svoj ugovor. Pored srpskog četverca tim je sačinjen od nekoliko iskusnih izraleskih reprezentativaca ali i od par talentovanih mladih igrača.

Ramat Hašaron će se ove godine takmičiti i u Čelendž Kupu. Klub ne krije da im je ove sezone prioritet osvajanje prvog trofeja u istoriji kluba a to je svakako domaće prvenstvo i nacionalni KUP ali se očekuje dobar rezultat i u međunarodnom takmičenju.

  • Danas smo počeli pripreme za narednu sezonu. Svi u klubu imamo najviše ambicije a to su osvajanje trofeja – Kup i Liga… Moram da istaknem da je menadžment kluba uradio sve što sam od njih tražio tokom prelaznog roka. Ceo tim je sačinjen od igrača koje sam ja izabrao i želeo. Smatram da imamo jako kvalitetnu ekipu i da nam sada samo predstoji da naporno i kvalitetno radimo i da što spremnije dočekamo početak sezone. Svi smo podjednako ambiciozni i motivisani i siguran sam da dobar rezultat neće izostati – samouvereno je zaključio Nikola Maksimović.
You might also like