Kada sve saberem nije moglo bolje!

Vojvodina ce na revans GOG-u u trecem kolu kvalofikacija EHF KUP-a naredne subote u Gudmeu sa deficitom od pet golova (27:32). Puleni Borisa Rojevica su pruzili dobar otpor u prvom poluvremenu da bi u nastavku gosti dosli do kljucne prednosti.

– Kada sve saberem ne mogu da ne budem zadovoljan. GOG j eu ovom trenutku bolja ekipa od nas. Uz sve probleme koji nas prate poslednjih nedelju dana u kojima smo ostali bez Ovcine i Ratkovica na duzi period, dvojica su igrala rovita Celica i Nikolic sigurno nismo mogli vise. Nikolic nece ni putovati u Dansku.

Mislim da je ovo nas maksimum u ovom trenutku. GOG je ekipa za Ligu Sampiona po kvalitetu. Mi u ovom momentu nismo tog kvaliteta ali sigurno kroz neki period rada sa ovim momcima koji su dosta gresili u ovoj utakmici a ja im nisam slucajno dao minute na terenu, za nekih dve, tri godine moci cemo da pobedjujemo i ovakve timove jel kroz ovakve utakmice mladi igraci dobijaju veliko iskustvo.

Jedino cime sam bio nezadovoljan sto nismo bili dovoljno skoncentrisani. Bio je dogovor da kada se jadan igrac dize na sut ostalih pet trce nazad u odbranu i to nije bilo u celosti ispostovano a danska ekipa zna to da kazni.

You might also like