Jasmin Mrkonja novi trener ŽRK Osijek

Nakon poraza od Crikvenice, rukometašice Osijeka ostale su bez trenera. Jelena Crnov, sada vec bivši šef struke ŽRK Osijeka, podnela je ostavku na mesto trenera, a do kraja sezone, na klupi će je zameniti Jasmin Mrkonja.

– Više nije išlo, nisam uspela izvući maksimum iz devojaka, sve ono što one sigurno mogu i znaju. Nadam se da će moj odlazak izazvati pozitivan šok kod ekipe, jer i dalje verujem u njih. Zato im i želim svu sreću. Imamo još domaće utakmice protiv Splita 2010 i Zrinskog, idemo u goste Trešnjevci i sve su to ekipe protiv kojih možemo igrati. Pokazivale su to tokom sezone, samo smo nažalost retko uspevale odraditi celi susret u pravom ritmu. Ja nisam uspela, ali dok ima nade, ne treba odustati od borbe. Nadam se da će Jasminu Mrkonji uspeti što meni nije, izjavila je Jelena Crnov

Jasmin Mrkonja, bivši igrač legendarne šabačke Metaloplastike koja je bila višestruki prvak Jugoslavije i pobednik Kupa te dvostruki osvajač Lige Šampiona, u Osijek je stigao početkom godine. Tada je Mrkonja u ŽRK Osijeku počeo raditi sa mlađim kategorijama, a nakon odlaska Jelene Crnov, preuzeo je i klupu seniorskog tima.

You might also like