Iz zenskog u muski tim Radnickog!

Aleksandar Radosavljevic nakon dugogodisnjeg rada za zenskom ekipom Radnicki iz Kragujevca od  osvojene duple krune do rada u najtezim vremenima za klub, dolazi do raskida saradnje  i  od polusezone preuzeo je muski tim Radnicki iz Kragujevca koji je krenuo od pocetka.

Trofejni strucnjak predvodice Radnicki do kraja sezone  u Super B ligi Srbije. Dogovor uprave i iskusnog trenera je da igraci koji su najmladji u ligi po proseku godina napreduju da bi u narednoj sezoni uz par iskusnijih igraca izborili plasman u Super A ligu i povratak gde je Radnickom mesto.

Sasi Radosavljevicu  je kako i sam istice najvece zadovoljstvo rad sa mladim igracima i formiranje istih za najveca dostignuca. U dosadasnjoj karijeri ucestvovao je u formiranju igrackih karijera poput Andjele Janusevic, Sanja Radosavljevic, Jovana Risovic, Mira Celebic, Ivana Prijovic, Vladimir Petric, Ivan Stankovic, Uros Tomic, Zarko Petkovic i mnogi drugi.

Trofejni strucnjak predvodio je Metalac iz Valjeva, Napredak iz Krusevca, Ormi iz Grcke, Kolubaru iz Lazarevca, Zeleznicar iz Sarajeva, Zajecar, beogradski Milenijum i vec pomenuti Radnicki iz Kragujevca.

You might also like