Formirana je Zajednica trenera RSB!

Formirana je zajednica Rukometnog saveza Beograda gde su izabrani predsednik i clanovi UO i sa velikom energijom i zeljom krece se sa realizacijom plana i programa.

Pored beogradskih trenera veliku podrsku su imali od Iskusnih trofejnih trenera poput  Vuka Roganovica koji je postavljen za predsednika strucnog saveta, Zlatan Arnautovic, igraci Nikola Manojlovic, Marko Curuvija, Ivan Lapcevic itd.

Clanovi UO su Aleksandar Roganovic, Aleksandar Mickovic, Sava Grlja, Andreja Vojinovic, Bojan Frleta, Podpredsednik UO Vlada Simicic dok je za predsednika UO izabran iskusni strucnjak Sasa Kandic koji je postavio ciljeve:

Krecemo sa radom. Napravili smo koncepciju i plan rada, zelimo da se svakog meseca odrzi neka aktivnost a ciljevi su sledeci:

1. Besplatni seminari za trenere svakog drugog meseca ,metodika rada po mestima od krila do krila kao i individulani rad sa golmanima.

2. Napravljena je radna grupa koja ce se baviti problemom fizicke pripreme u mladjim kategorijama.

3. Zelimo da napravimo saradnju sa atletskim savezom.

4. Omasovljenje rukometa kroz akcije koje cemo vrlo brzo prezentovati javnosti.

5 .Svaki drugi mesec pravicemo “okrugli sto” iskljucivo prica o struci.

6. Individualna obuka igraca.

7.Saradnja sa regionima i vracanje lige Srbije za mladje kategorije.

Ovo je samo pocetak i drago mi je da su se prikljucili i mnogi bivsi vrhunski igraci ,koji ce uzeti ucesce u svim ovim aktivnostima i probati da prenesu svoje znanje i iskustvo .Pokret za rukomet. Struka ispred svega!

You might also like