Branko Tamse u PPD Zagrebu?

Šampion Hrvatske nakon burne polu-sezone u kojoj je prvi put poražen od rivala na domaćem terenu, izgleda da je potrebno da se  stabilizuju spostveni redovi. Nakon što je Lino Červar pre skoro mesec dana objavio da napušta PPD klupu u Zagrebu, Uprava kluba je  u intenzivnoj potrazi za njegovim naslednikom.

Kako se nezvanicno saznaje,  drugog dana nove godine, službeno je završena potraga za novim trenerom. Ubuduće, klub će graditi svoj imidž sa slovenskim trenerom Brankom Tamšeom. Tamse je jedan od najperspektivnijih rukometnih stručnjaka. Kvalitet rada je pokazao sa ekipom Gorenja, a u proteklih pet godina i u slovenskom šampionu Celju.

Branko Tamše, nakon odlaska iz Celja, bio je povezan sa nekoliko evropskih klubova, ali je na kraju njegovo međunarodno iskustvo odlučio graditi u Hrvatskoj, sa rukometnim gigantom PPD Zagreb. Tamse je poznat po svojim trenerskim kvalitetima, ali i po prepoznavanju talenata i stvaranju rukometnih zvezda, a za lidere hrvatskog sampiona sigurno će biti deo prioriteta za predstojece sezone.

You might also like