Boris Rojevic nova snaga Vojvodine!

Nakon raskida saradnje Vojvodine i iskusnog strucnjaka Kasima Kamenica, Uprava sampiona Srbije odlucila je da da sansu mladom strucnjaku Borisu Rojevicu.

Rojevic je do sada predvodio kadete i pionire Vojvodine sa kojima ima odlicne rezultate gde su osvojili titulu prvaka Srbije u obe konkurencije, i bio je prvi asistent Kamenici. Vojvodina je osvojila KUP Vojvodine ali je u finalu KUP-a Srbije porazena od Zeleznicara iz Nisa. Obzirom da je zavrsena SEHA liga ostaje borba za Titulu.

Velika sansa za mladog trenera, kako se osecate?

– Osecam se pocastvovano i inspirisano za velike izazove. Zahvalio bih se rukovovodstvu kluba na ukazanoj sansi i siguran sam da cu opravdati ocekivanja i vise od toga.

Vojvodina uvek ima sampionske ambicije, kako se nosite sa pritiskom?

– Ova godina se po rezultatima smatra najmanje uspesnom od predhodnih punih trofeja, ali uz maksimalni angazman prikazacemo prave vrednosti Vojvodine. Ne osecam pritisak, osecam se spremno za predstojece izazove.

Ocekuju vas utakmice u play off-u i borba za titulu, vasa ocekivanja ?

– Za mene kao trenera ocekivanja su uvek maksimalna. Sa puno poverenja u saradnike i igrace, sigurno se mozemo izboriti sa svim preprekama i pokazati svoje najbolje lice.

 

You might also like