Bojan Uncanin trener Borca pred nastavak lige, Zadovoljan sam pripremama za nastavak!

Bojan Unčanin, trener rukometaša Borac M:tela, zadovoljan je urađenim tokom sedmodnevnih priprema u Makarskoj.

– Pripreme su protekle dobro, imali smo veoma dobre uslove za rad. Malo smo radili s loptom jer je akcenat bio na sticanju fizičke kondicije, tako da smo napravili dobru bazu za nastavak priprema, odnosno za celu polusezonu. Zadovoljan sam urađenim, rekao je Unčanin.

 

Nakon nekoliko treninga s loptom u Banjaluci, ekipa Borca će od 01. februara početi da igra kontrolne utakmice. Prvi rival Borcu biće Zamet u Rijeci, a dan kasnije, 02. februara, sastaće se s ekipom Poreča u Poreču. Plan je da  se odigra šest-sedam test mečeva do početka drugog dela Premijer lige BiH, ali izbor rivala nije baš velik.

– Problem je što lige u okruženju počinju ranije. Želeli smo i sa klubovima iz Srbije odigrati prijateljske utakmice, ali njihova liga se nastavlja za vikend, tako da ćemo morati da se prilagodimo. Biće i slabijih protivnika i onih koji su po meri, ali verujem da ćemo spremni dočekati nastavak Premijer lige, istakao je Unčanin.

Borac je slobodan na startu drugog dela, tako da će takmičenje početi 02. marta. Nakon 12 utakmica zauzima treće mesto na tabeli (28 bodova) iza Izviđač Central osiguranja (30) i Vogošća Poljine Hillsa (31)

You might also like