Bojan Butulija sklapa tim za narednu sezonu!

Partizan je počeo pripreme, ali u šarolikom sastavu. Trener Bojan Butulija još nema definisan sastav za narednu sezonu.

U odnosu na prethodnu tim je u letnjoj puzi ostao bez petorice igrača. Golman Aleksandar Milenković i krilo Pavle Banduka nova su pojačanja Novog Pazara, levi bek Darko Stevanović je otišao u mađarski Balatonfired, u istom pravcu, bar kad je zemlja u pitanju, su se uputili i desni bek Nikola Ivanović (FTC) i pivotmen Vuk Milenković (Dabas).

Za sada je neizvesno da li će u Humskoj ostati kapiten Milomir Radovanović kao ni krilo Mladen Šotić.

Istovremeno, postoji mogućnost da nekadašnji kapiten Nemanja Živković posle sezone provedene u Nišu ponovo obuče crno-beli dres.

– Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim u kakvom ćemo sastavu početi jer to tek narednih dana treba da se definiše. Ne bih ni neke stvari da prejudiciram. Ono što je već poznato, petorica igrača su otišla. Nažalost, Nikola Grubić, ispostavilo se, ima povredu prepone koja zahteva mirovanje, tako da neće sa nama proći pripreme. Levi bek, Nikola Jovanović koji je deo sezone proveo na pozajmici u Kostolcu, je u završnici prvenstva povredio koleno. Ispostavilo se da su u pitanju ligamenti i da mora na operaciju… – priča trener crno-belih Bojan Butulija.

Nekoliko igrača će se priključiti i iz drugog tima, a kakav je plan rada?

– Imali smo poziv da učestvujemo na turniru u Strugi, ali nismo prihvatili jer je to jedva dve nedelje od početka naših priprema, a igraju jake ekipe i ne mogu da rizikujem da se neko povredi, tako da ćemo, tradicionalno, biti na turniru u Kanjiži koji počinje 23. avgusta – ističe Butulija.

Izvor sportski Zurnal

You might also like