Ambicije su uvek iste!

Veselin Vukovic stari – novi sef struke Metaloplastike iz Šapca obavio je prozivku igrača i započeo pripreme za novu sezonu. Vuković će sa Plavima igrati SEHA ligu i EHF KUP.

  • Polako se kompletiramo, došli su momci iz juniorske reprezentacije, ali u ovom trenutku njima je najpotrebniji odmor. Dao sam im nekoliko dana slobodno, da se odmore a timu će se priključiti 05. avgusta.

Da li ćete angažovati još nekog igrača?

  • Videću kad se tim kompletira sa čim raspolažem. U zavisnosti od toga ću videti šta dalje. Ako bude trebalo moraćemo da angažujemo levog beka koji bi bio veliki i u mogućnosti da igra odbranu na poziciji četiri.

Kakve su ambicije u SEHA ligi?

  • Teško je sada govoriti o tome, jer će i raspored biti malo zgusnut i ne razumem da je SEHA pod okriljem EHF-a a da su nam zakazali u sred bitne nedelje. Potom ćemo imati veliku pauzu pa sve tako  ali šta da se radi. Kada su u pitanju ambicije, mogu iskreno da kažem da nemam neke velike ali želimo da se uporedimo sa bogatijim i boljim klubovima pa da vidimo gde smo i za šta smo spremni.

Da li je Metaloplastika spremna za korak više u odnosu na predhodnu sezonu?

  • Nadam se, ali neće biti lako niti je realno. Tempiraćemo formu za Plej-off, biće tu šest ekipa sa istom željom ali već posle tri kola će se znati ko koliko ima šansi. Nadam se da će Metaloplastika biti u tom krugu, zaključio je Veselin Vuković.

Izvor Sportski Žurnal

You might also like