ADŽIĆ: SPREMNI SMO DA OSVOJIMO KLJUČNE BODOVE ZA ČETVRTFINALE

Buducnost respektuje Brest, ali želi da pokaže da je bolji tim i ostvari pobedu, rekao je trener podgoričkih rukometašica Dragan Adžić. Budućnost i Brest odigraće u nedelju u Podgorici utakmicu trećeg kola Glavne runde Lige šampiona. Biće to njihov prvi međusobni duel u Ligi šampiona. Adžić je rekao da je Brest jedan od najskupljih sastava u Ligi šampiona ove sezone, navodeći da to rezultati ne pokazuju.

– U Brestu igra najbolji strelac Lige šampiona, kao i tri igračice koje su osvojile titulu prvaka Evrope. Tu su igračice koji su nosioci igre u reprezentaciji Srbije, Slovenije i Francuske. Imaju i vrhunski par golmana. Znamo šta nas čeka, ali i šta treba da popravimo u odnosu na prva dva meča Glavne runde. Idemo u tom pravcu i nadam se da ćemo mi biti ekipa koja će osvojiti ključne bodove za četvrtfinale, a ne Brest, rekao je Adžić na konferenciji za novinare i dodao:

– Moramo se spremiti za njih. Imaju individualni kvalitet, a kada je neki tim individualno okrenut onda je uvek moguće da neko od tih individualaca ima svoje veče. Spremamo se za njihovo najbolje izdanje, verujem da ćemo tome odgovoriti i slaviti u nedelju, time i napraviti krucijalni korak ka četvrtfinalu.

Budućnost je, posle dva kola Glavne runde, trećeplasirana sa polovičnim učinkom.

Savladala je na startu pred svojim navijačima ekipu Kopenhagena 29:27, dok je u gostima izgubila od Rostova na Donu 24:22.

You might also like