RAUL GONZALES, TRENER VARDARA PRED REVANS SA FLENSBURGOM!

Rukometaši Vardara biju presudnu bitku za F4 turnir EHF Lige šampiona protiv Flensburga u subotu od 17 časova. Rezultat iz prvog meča (22:24) podigao je još više samopouzdanje makedonskog šampiona, ali i očekivanja cele nacije, koja želi klub na F4 turniru u Kelnu. Svestan toga je i španski trener Raul Gonzales, koji obećava veliki borbu svih 60 minuta:
– Meč sa Flensburgom je važan ne samo za klub, već i za čitavu Makedoniju. Moram da se zahvalim svojim igračima koji su glavni krivci za ono što se dešava. Prvo smo eliminisali Hamburg, a sada smo odigrali i dobar meč sa Flensburgom, i imamo istorijsku šansu da se plasiramo na F4 – rekao je Gonzales na prese konferenciji i podvukao ono što “svi znaju”:
– Ceo svet misli da ćemo se lako plasirati u Keln, ali mi znamo da Flensburg ima dobru i kompaktnu ekipu koja igra svih 60 minuta. Možda su bez nekih istaknutih pojedinaca, ali znamo da ako je tamo bilo teško, ovde može biti još teže. Znamo šta nas čeka i bićemo spremni da odradimo kvalitetno i odgovorimo na sve to. Imaćemo i momente krize, ali moramo tada da budemo najjači, da ne dozvolimo da se napravi velika razlika, da se vratimo i dovedemo meč pozitivno do kraja. Sa ogromnom voljom i željom moji igrači će čvrsto rešeni izaći na ovaj istorijski meč. Moramo da ispravimo greške iz Flensburga i odigramo dobru odbranu, posebno na Mogesenu, još bolje nego u prvom meču. Nismo mogli mnogo da menjamo, tu smo da igramo našu igru sa maksimalnih zalaganjem svih 60 minuta verujem da ćemo na kraju obezbediti pozitivan rezultat – zaključio je Gonzales, čovek o kome se u Skoplju govori samo u superlativima.

You might also like