Dragan Đukić u Ankari!

Za neke rukometne strucnjake nema odmora. Srpski strucnjak Dragan Djukic koji je nedavno okoncao saradnju sa Federacijom Izraela, osnivac letnje rukometne akademije ”HANDBALL FOR ALL” koja okuplja svetske strucnjake i mlade igrace svakog leta u Srbiji, nekadasnjeg trenera-selektora Crvene Zvezde, Vardara, PIK Segeda, Jordana, Svajcarske, Velike Britanije itd.

nnegovanovic-SRBvsGRB-014[1]

Ovog leta, jedan od retkih srpskih strucnjaka koji je zavrsio za zvanje najviseg nivoa pri EHF-u, MASTER COUCH odrzace niz predavanja turskim trenerima na seminaru u sklopu organizacije za skolovanje trenerskog kadra za trecu kategoriju RINK-a. Organzator je Rukometna Federacija Turske, seminar ce se odrzati u Ankari.

Teme na seminaru koje je izabrao Dragan Djukic su sledece: Selekcija-put do uspeha, Kako kreirati uspesan tim-od ideje do realizacije, zonska formacija 3:2:1 istine i zablude, igra u odbrani i napadu sa igracem manje-savremene tendencije, individualni rad osnova uspeha u sportu-specificni prjojekti i pristupi.
Gde god je radio i predavao, uvek je primenjivao ”nasu skolu” rukometa. Predavanja je do sada drzao u mnogim zemaljama: Svajcarskoj, Madjarskoj, Portugalu, Srbiji, Velikoj Britaniji, Izraelu, Grckoj itd.

Nakon Izraela, vase sledece odrediste, Mozda Turska?

unnamed

– Turska nije u opticaju. U narednom periodu razmislicu i odlucicu o nastavku rada, za sada je prioritet predavanje u Ankari – zagonetno zakljucuje Djukic.

RUKOMETNA ENERGIJA NIKADA NE SPAVA!

You might also like