25 godina Stvaranja!

Iza 25 godina rada  stoje mnoga imena u rukometnom sportu kojem je iskusni stručnjak Vladimir Duro Vojvodić dao pre svega ljubav prema rukometu kao i veliko rukometno znanje a oni su to iskoristili da izgrade svoje karijere.

Iskusni stručnjak nakon svoje igračke, odlučio se za trenersku karijeru koju je  započeo u svom rodnom Vrbasu sa generacijom momaka rodjenih 1981. godine i mladje, od kojih su mnogi izgradili zavidne karijere kao što su Miricki, Marčeta, Doknić, Ćurković, Gagović, Vujadinović, Elezović  itd.  Nakon ove izvanredne generacije u svet rukometa je poslao još jednu grupu igrača rodjenih 1992. godine i mladje, kao što su Perović, Orbović, Grozdanić, Vojvodić itd.

Veći deo svoje karijere je posvetio Vrbasu u radu sa mladima i sa seniorima igrajući od Prve do Super lige Srbije sa kojima je osvojio pregršt trofeja. Bio je prvi saradnik Veselinu Vujoviću u juniorskoj reprezentaciji Srbije i Crne Gore. Radio je još u Crvenki a poslednje tri sezone radio je u Loznici sa kojom je ove sezone završio saradnju.

You might also like