Vesti iz Izraela: Seniori poceli pripreme, Luka Petric vodi Kiryatim…

Nova sezona, novi izazovi u svetoj zemlji. I dalje najbrojniji treneri stranci u Izraelu su iz Srbije. Takodje najveci broj stranaca igraca i igracica dolazi iz Srbije, Hrvatske i BiH.

Nakon dve godine rada u Azdodu i istorijskog uspeha za klub, juniori su se plasirali u Elitnu prvu ligu sa srpskim strucnjakom Lukom Petricem koji ce od ovog leta voditi Kiryatim gde ce biti zaduzen za rad u mladjim kategorijama i bice prvi asistent u seniorskoj ekipi koja se takmici u drugoj ligi.

Makabi Motzkin i dalje veruje srpskoj struci, nakon odlaska Miljana Stanica u redove prvoligasa se vratio iskusni strucnjak Nedeljko Nele Matic koji ce pokusati da ponovi odlicne rezultate koje je ostvario ranije.

Makabi Tel Aviv nastavlja sa svojim projektom iako pored problema klub se konsolidovao i imenovao novog sefa struke Nikolu Maksimovica koji je selektirao dobru ekipu. U radu ce mu pomagati Akim Komnenic koji ce zajedno sa Komnenic Petrom voditi brigu o mladjim kategorijama.

Andreja Vukojevic u narednoj sezoni imace veliki izazov nakon istorijskog plasmana u drugu ligu sa Dimonom.

Srdjan Rundic nastavlja rad u Hapoel Eylotu.

Milos Simic je produzio saradnju sa Ramat Hasharonom gde ce u narednoj sezoni isto biti prvi asistent u seniroskom pogonu a predvodice i drugi tim, juniore i selekciju pionira.

Darko Grbic je u pregovorima sa Azdodom.

You might also like